Trajecten
Kun je mailen naar lottebolink@gmail.com of het contactformulier invullen
Voor meer info over dit traject
In dit basistraject leer je hoe sjamanisme te integreren in je leven. Het is een traject waarbij je je op persoonlijk en spiritueel vlak ontwikkelt doormiddel van sjamanistische filosofieën en technieken.
Deze ga je vervolgens toepassen in je eigen dagelijks leven. Dit op een ervaringsgerichte wijze zodat het geleerde meer dan theorie wordt. Waar we in dit traject aan werken is jouw verbinding met de Aarde en Great spirit.
Je leert o.a. hoe je dag neer te zetten, meer stabiliteit te ervaren en hoe hier weer naar terug te keren door o.a. naar binnen te gaan in jezelf.
De basis sjamanistische filosofieën en technieken die onder andere aan bod komen zijn verschillende meditatietechnieken met o.a. de drum, je krachtdier ontmoeten en het gehele medicijnwiel. En erg belangrijk, je leert op verschillende manieren je te verbinden met jezelf, de Aarde en Great spirit.Het traject kan persoonlijk of in een groep worden doorlopen. In 12 sessies (1-1.5 uur).Basis traject; Sjamanisme in je leven
Duur traject

Kun je mailen naar lottebolink@gmail.com of het contactformulier invullenVoor meer info over dit traject
In dit traject krijg je de mogelijkheid je te verdiepen in het medicijnwiel. Deze cirkel is verbonden met de windrichtingen, de Aarde en geeft je inzicht in gebeurtenissen en energieën die we tegenkomen in ons leven.
Het medicijnwiel, de cirkel van het leven, een eeuwenoud symbool. Het wiel heeft verschillende betekenissen en functies vanuit de oude culturen.

Het medicijnwiel is een cirkel en bestaat uit 24 stenen. De buitenste cirkel bestaat uit 12 stenen en er lopen 2 wegen binnenin van 6 stenen. Elke steen geeft toegang tot informatie. De betekenis en de energie van de stenen ga je eigen maken.
Voor mij persoonlijk geeft het medicijnwiel inzichten op allerlei vlakken in mijn dagelijks leven en de verbinding met de energie van de verschillende stenen geven informatie die ik mijn leven lang kan blijven verdiepen!De vorm/duur verschilt. In de agenda kun je vinden wanneer er een nieuwe reis start.

Een reis door het medicijnwiel
Duur traject